Total Energies logo
Telenet Business Partner

Energie

Onze diensten

Energie

Geniet zorgeloos van duurzame energie aan scherpe prijzen!

Total Gas & Power is wereldwijd voortrekker in het ontwikkelen van groene energie. Op de Belgische aardgas- en de elektriciteitsmarkt is Total aanwezig via Total Gas & Power voor professionelen en via Lampiris voor particuliere klanten.

Total is een internationaal bedrijf. Met dank aan de samenwerking met Tel&Co spelen we samen in op de behoefte aan een lokaal en persoonlijk contact, op maat van professionele klanten. Er is altijd een regio adviseur bij u in de buurt. We komen bij u langs en helpen u bij uw keuze voor het energietarief dat het beste past bij uw zaak.

Met Total Gas & Power en Tel&Co kan u rekenen op persoonlijk advies en een scherp energietarief, afgestemd op uw gebruik.

Waarom klant worden bij Total Gas & Power via Tel&Co?

  • De scherpste prijzen

We doen onze uiterste best om steeds de strafste tarieven op de markt aan te bieden. Onze flexibiliteit in deze tarieven is één van onze troeven. Zo maken we altijd een offerte op maat van uw organisatie, klein of groot.

  • Totaaloplossing

Total is meer dan alleen gas en elektriciteit. U heeft de kans om te kiezen voor één partner voor heel wat producten; energie, zonnepanelen, smeermiddelen, pellets, onderhoudscontracten, tankkaarten,..

  • Duurzaam

U kiest voor duurzame energie. Total Gas & Power neemt wereldwijd het voortouw in ecologisch verantwoorde energie en we geven u de mogelijkheid om mee te stappen in dit verhaal.

  • Vijf sterren klantenservice

De Total Gas & Power klantenservice is 100% toegewijd aan de noden van professionele klanten. U heeft een vaste contactpersoon die klaar staat wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Zelf blijven we ter beschikking voor al uw vragen of voor eventuele problemen.

  • Geen zorgen

Wij regelen uw contract van A tot Z en u mag zich klant noemen bij Total Gas & Power. Voortaan geniet u zorgeloos van duurzame energie aan scherpe prijzen

Heb je vragen? Contacteer ons!

+32(0)2/308 30 34