Total Energies logo
Telenet Business Partner

Telecom

Onze diensten

Telecom

Succesvol ondernemen met Telenet Business!

Telenet Business biedt internet en telefonieoplossingen aan op maat van bedrijven. Het Telenet aanbod voor zelfstandigen en kmo’s staat garant voor de meest kwalitatieve, betrouwbare en toekomstgerichte telecomoplossing voor uw organisatie. Tel&Co werkt nauw samen met Telenet Business. Samen ondersteunen we ondernemers en bedrijven alsinds 2009. Ook op zoek naar persoonlijk advies op maat van uw zaak? Onze adviseurs zijn actief in heel Vlaanderen en komen graag langs op uw bedrijf voor een kennismaking. Persoonlijk advies op maat van uw behoeften én wanneer het in uw agenda past! Het beste van Telenet Business in combinatie met de hulp van onze experts: een garantie op succes!

Waarom kiezen voor  Tel&Co en Telenet Business?

  • Oplossingen op maat van uw zaak
Onze speciaal ontwikkelde oplossingen ondersteunen uw onderneming op gebied van connectiviteit, beveiliging en IT. Kleine of grote bedrijven, standaard of op maat, we helpen iedereen!  
  • Het netwerk van de toekomst
Het Telenet-netwerk is sinds de start gebouwd op groei. En dankzij steeds vernieuwde technologieën blijven we in de koppositie. Ons netwerk kan snelheden aan tot 1 gigabit per seconde. Ook het mobiele netwerk kreeg een stevige update. Het resultaat? Het mobiele netwerk van Telenet haalt volgens het BIPT de beste resultaten voor downloadsnelheden.Met Telenet Business bent u vandaag al klaar voor de toekomst.  
  • Uiterst persoonlijke klantenservice
Bij Telenet Business volgt één iemand uw vraag persoonlijk op, van begin tot oplossing. We staan altijd paraat: je kan 24/7 op onze hulp rekenen. Een probleem? We komen dezelfde dag nog langs.  
  • Surfen en bellen zonder tellen
Formules die steeds afgestemd zijn op uw gebruik voor de beste prijs-kwaliteit verhouding.  
  • Wij regelen alles voor u!
U zorgt voor uw zaak, wij verzorgen uw telecommunicatie. Onze regio adviseurs staan voor u klaar en komen graag bij u langs. Na een kennismaking volgt een vrijblijvende analyse en advies. Vervolgens regelen we de administratie en de aansluiting en zorgen we dat alles blijft functioneren. Geen verborgen kosten, volledige transparantie!
Heb je vragen? Contacteer ons!

+32(0)2/308 30 34