Telenet Business Partner

Telenet Business

U bent een ondernemer of kmo en op zoek naar een oplossing voor internet en telefonie?

Telenet Business biedt internet en telefonieoplossingen aan op maat van elk bedrijf, klein of groot. Het Telenet Business aanbod staat garant voor de meest kwalitatievebetrouwbare en toekomstgerichte telecomoplossingen.

Tel&Co is dé key strategic partner van Telenet Business. Samen ondersteunen we ondernemers en bedrijven en streven we altijd naar een optimale service en geweldige klantenervaring.

We gaan voor een uiterst persoonlijke aanpak: voor mensen, door mensen. Onze medewerkers staan elke dag klaar en komen graag bij u langs om u en uw onderneming te gidsen naar de beste oplossingen.

Als enige, volledig exclusieve Telenet Business Partner hebben we overigens altijd gegarandeerd meer mogelijkheden in petto om u nóg beter en nóg sneller van dienst te kunnen zijn. En dat doen we steeds met een glimlach.

Persoonlijk advies op maat van uw behoeften én wanneer het in u agenda past. 

Waarom kiezen voor Tel&Co en Telenet Business?

  • Oplossingen op maat van uw zaak

Met onze speciaal ontwikkelde formules ondersteunen we alle ondernemingen op gebied van connectiviteit. Klein of groot bedrijf? Iedere onderneming is anders en vraagt om andere oplossingen. Bij Telenet Business werken we op maat. We stellen pakketten samen in functie van wat u nu écht nodig hebt, steeds afgestemd op uw gebruik voor de beste prijs-kwaliteit verhouding.  

  • Het netwerk van de toekomst

Ons hybride glasvezel-coaxnetwerk is sinds de start gebouwd op groei. We legden al 10.000 km fiber aan in Vlaanderen. In combinatie met de coaxkabel voor de laatste meters, resulteert dat vandaag al in downloadsnelheden tot 1000 Mbps! En straks nog veel meer!

Daarmee halen we met voorsprong de hoogste down- en uploadsnelheden en doen we het opmerkelijk beter dan alle andere operatoren, ook volgens Ookla Speedtest.

Ook met ons mobiele netwerk bent u zorgeloos verbonden. Volgens de onafhankelijke studie van de telecomregulator BIPT haalt Telenet de beste resultaten voor downloadsnelheden.

Kortom: onderweg, thuis of op kantoor? Bij Telenet Business zit u op hét netwerk van Vlaanderen en bent u vandaag al klaar voor de toekomst.

  • Uiterst persoonlijke klantenservice

Bij Telenet Business volgt één iemand uw vraag persoonlijk op, van begin tot oplossing. We staan altijd paraat: je kan 24/7 op onze hulp rekenen. Een probleem? We komen dezelfde dag nog langs.  

  • Wij regelen alles voor u!

U zorgt voor uw zaak, wij verzorgen uw telecommunicatie. Onze regio adviseurs staan voor u klaar en komen graag bij u langs. Na een kennismaking volgt een vrijblijvende analyse en advies. Vervolgens regelen we de administratie en de aansluiting en zorgen we dat alles blijft functioneren. Zorgeloos verbonden dus, ook tijdens de overstap.

Heb je vragen? Contacteer ons!

+32(0)2/308 30 34